Oberta la inscripció al II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària del 21 i 22 de novembre

La trobada reunirà seixanta experts i referents i la SCGC amplia la convocatòria a nous públics, esperant superar els 900 assistents de la passada edició.
Quota reduïda fins al 25 de setembre i Premi de 1.000 euros per a la Millor Experiència del Congrés.

La Societat Catalana de Gestió Sanitària (SCGC) ha obert les inscripcions al II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de novembre de 2024, a l’Hotel Melià de Sitges (Barcelona).

El Congrés, amb l’objectiu de convertir-se en la gran trobada de la gestió sanitària catalana, exposarà la mirada transversal de 60 professionals experts i referents que a través de conferències, debats i experiències, volen inspirar la transformació del sistema de salut.

Val a dir que l’esdeveniment ja va congregar 900 professionals de tots els àmbits de la gestió i també de tots els nivells assistencials, en la passada edició de 2022; i enguany, convoca un públic molt més ampli que abasta càrrecs directius, comandaments assistencials, professionals clínics interessats en el món de la gestió, gestors dels àmbits de la recerca i del coneixement, gestors i planificadors de serveis de l’Administració i gestors de la indústria farmacèutica i tecnològica, entre altres.

A més, com a novetats i en paral·lel al programa que s’estructura en sis eixos temàtics –transformació del model sanitari, avaluació sanitària basada en el valor, sostenibilitat mediambiental, digitalització, lideratge professional i governança del sistema i de les organitzacions sanitàries–, el congrés amplia l’oferta amb una tercera sala amb simposis satèl·lit organitzats per diversos col·laboradors. També les experiències admeses pel Comitè Científic concursaran per primera vegada en sis àrees temàtiques vinculades a la innovació, la transformació de l’atenció primària, l’avaluació sanitària, l’atenció intermèdia, les decisions directives i la innovació i la sostenibilitat mediambiental. El termini de presentació d’experiències finalitza el 16 de juliol i el guardonat o guardonada rebrà un premi de 1.000 euros.

El II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària –”Un congrés que transforma”– té la col·laboració del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya i dels quatre col·legis territorials: COIB, COIGI, COILL i CODITA.

ENLLAÇOS D’INTERÈS

Web del II Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària

Inscripcions (quota reduïda fins al 25/9/24)

Presentació d’experiències (fins al 16 de juliol de 2024)

No Events on The List at This Time

X