Reconeixement europeu per a la Unitat d’Hemostàsia de l’HUAV

Ha estat distingida per l’Associació Europea d’Hemofília pel tractament de pacients amb aquesta i altres malalties amb presència d’hemorràgies greus.
Montserrat Anguita Risueño, Mireia Juárez Montserrat, Jemima Morell Punter, Vanesa Muñoz Mellado i Ana Pérez Robles són les infermeres adscrites a la UH-HUAV.

La Unitat d’Hemostàsia de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova ha estat acreditada com a ‘European Haemophilia Treatment Centre’ per l’Associació Europea d’Hemofília (EAHAD), un reconeixement que és el resultat del continu compromís i dedicació de l’equip de professionals que integren aquesta Unitat cap a la millora de l’atenció als pacients amb trastorns hemorràgics.

Concretament, la Unitat tracta l’hemofília i altres trastorns hemorràgics poc freqüents de difícil maneig. En el cas de l’hemofília, la sang no coagula adequadament en diferents nivells, de manera que els pacients reben un tractament personalitzat en funció de les seves necessitats.

La Unitat d’Hemostàsia també ha aconseguit l’acreditació ISO 9001 i l’acreditació ISO 15189, fet que reflecteix el compromís amb els estàndards més alts de qualitat al laboratori. En aquest sentit, Cristina Marzo, facultativa especialista en Hematologia i responsable de la Unitat d’Hemostàsia, afirma que aquests resultats destaquen “l’excel·lència dels serveis que proporcionem i reforcen la confiança dels pacients en la nostra capacitat d’oferir una atenció de primer nivell”. La UH-HUAV compta amb les infermeres Montserrat Anguita Risueño, Mireia Juárez Montserrat, Jemima Morell Punter, Vanesa Muñoz Mellado i Ana Pérez Robles, entre els seus professionals.

Foto © ICSLleida

No Events on The List at This Time

X